Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου

Share

 

Ο τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου σε συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χίου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά:

 

1)      Πρόγραμμα ενημέρωσης μαθητών Δημοτικών Σχολείων, σχετικά με την Αγωγή Στοματικής Υγείας με τη μέθοδο της βιωματικής μάθησης, από την 1η Νοεμβρίου 2012 και καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9-12 ετών και η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνεται από εθελοντές Οδοντιάτρους και Εκπαιδευτικούς σε ομάδες όχι μεγαλύτερες των 50 μαθητών. 

Επίσκεψη οδοντιάτρων για ενημέρωση των μαθητών  σχετικά με την Στοματική Υγεία, κυρίως σε σχολικές μονάδες, οι οποίες δε συμμετείχαν στο 1)      Εκπαιδευτικούς σε ομάδες όχι μεγαλύτερες των 50 μαθητών. 

2)      Επίσκεψη οδοντιάτρων για ενημέρωση των μαθητών  σχετικά με την Στοματική Υγεία, κυρίως σε σχολικές μονάδες, οι οποίες δε συμμετείχαν στο περσινό πρόγραμμα (για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://www.oral-health.gr/).

Υλικό

Σχολικό ραδιόφωνο

Γιορτάζουν σήμερα



Επισκέπτες

Σήμερα26
Χθες225
Εβδομάδα899
Μήνας1516
Συνολικά165335

Powered by CoalaWeb

Καλωσόρισμα

 

Υπεύθυνοι:

Σχεδιασμός - Συντονισμός - Ενημέρωση

Βροχαρίδου Ανατολή

Ανδρεάδης Σιδερής