Εκπαιδευτικά Προγράμματα στο Κ.Π.Ε Ομηρούπολης για σχ. έτος 2012-13

Share

ENHMΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Θέμα: «Εκπαιδευτικά Προγράμματα Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου για το σχολικό έτος 2012 - 13»

Σας γνωρίζουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος 2012-13 το Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου πρόκειται να υλοποιήσει τα παρακάτω εκπαιδευτικά  περιβαλλοντικά προγράμματα :

Α) «Το Σχινάκι της Μαστίχας».Εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και την Α΄ και Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Β) «Η Νεράιδα της Κλειδούς». Εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και την Α΄ και Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Γ) « Στα Περιβόλια με τις Εσπερίδες». Εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και την Α΄ και Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

Δ) «Το δέντρο που πληγώνουμε- Πηγή Πλούτου, Έμπνευσης και Πολιτισμού». Διήμερο εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, Γ τάξη και άνω, Γυμνασίων και Λυκείων (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ  και ΣΔΕ)

Ε) « Η Κλειδού Ανθίζει Ακόμη». Μονοήμερο εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου (Γ τάξη και άνω) Γυμνασίων και Λυκείων.(ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΣΔΕ)

ΣΤ) « Κάμπος Χίου - Περιδιαβαίνοντας Το Μυροβόλο Δάσος  Των Εσπεριδοειδών ». Μονοήμερο εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου (Γ τάξη και άνω) τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΣΔΕ)

 Ζ) «Το δέντρο που πληγώνουμε- Πηγή Πλούτου, Έμπνευσης και Πολιτισμού». Τριήμερο εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τις τελευταίες  τάξεις του Δημοτικού Σχολείου ( Ε΄-ΣΤ΄) Γυμνασίων και Λυκείων (ΓΕΛ., ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΣΔΕ)  Αφορά στα Σχολεία εκτός Χίου.

Η) « Κάμπος Χίου -Περιδιαβαίνοντας Το Μυροβόλο Δάσος  Των Εσπεριδοειδών». Διήμερο εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα για τις μεγαλύτερες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου (Ε΄-ΣΤ΄) τάξεις Γυμνασίων και Λυκείων (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και ΣΔΕ)  Αφορά στα Σχολεία εκτός Χίου.

Υλικό

Σχολικό ραδιόφωνο

Γιορτάζουν σήμερα



Επισκέπτες

Σήμερα12
Χθες127
Εβδομάδα199
Μήνας1257
Συνολικά163605

Powered by CoalaWeb

Καλωσόρισμα

 

Υπεύθυνοι:

Σχεδιασμός - Συντονισμός - Ενημέρωση

Βροχαρίδου Ανατολή

Ανδρεάδης Σιδερής