Συνεργασία με τη Δ.Ι.Α.Ν.Ο.Χ Α.Ε για το Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της Πλατείας Βουνακίου

Share

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Διεύθυνσης Π.Ε Χίου με τη Δ.Ι.Α.Ν.Ο.Χ Α.Ε, που αφορά στη συμμετοχή της Π.Ε Χίου σε δράσεις υποστήριξης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ανακύκλωσης, σας ενημερώνω πως το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων πρότεινε για το στολισμό της κεντρικής πλατείας Βουνακίου, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων:

Κατασκευή 20 ξύλινων δέντρων από τη Δ.Ι.Α.Ν.Ο.Χ Α.Ε, τα οποία θα «υιοθετηθούν» από τις σχολικές μονάδες της Π.Ε Χίου και θα διακοσμηθούν με χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά κατασκευασμένα από μαθητές Π.Ε Χίου.

Η πρόταση αφορά στην υιοθέτηση των ξύλινων χριστουγεννιάτικων δέντρων από τις σχολικές μονάδες Π.Ε Χίου, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη Δράση. Λαμβάνοντας υπόψη, τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός οφείλει να είναι ανάλογος των συνθηκών και να μεταφέρει μηνύματα σεβασμού προς το περιβάλλον και το συνάνθρωπο,  συμμετοχής στα κοινά και συνεργασίας.

Όσες σχολικές μονάδες ή σχολικές τάξεις επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο (πατώντας υποβολή στο τέλος).

https://docs.google.com/forms/d/1ti-MdMhoiS_7TYcq4iaQ9GRQyc063kW7JCvisZmQHxc/viewform

Για περισσότερη υποστήριξη, όσον αφορά στην υλοποίηση, μπορείτε να ανατρέξετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/presentation/d/1GQUzrgZr-pGcU7uKQaE7IpOrHJA_kqm-3dovpug1w8s/edit#slide=id.p

 

Υλικό

Σχολικό ραδιόφωνο

Γιορτάζουν σήμερα



Επισκέπτες

Σήμερα17
Χθες225
Εβδομάδα890
Μήνας1507
Συνολικά165326

Powered by CoalaWeb

Καλωσόρισμα

 

Υπεύθυνοι:

Σχεδιασμός - Συντονισμός - Ενημέρωση

Βροχαρίδου Ανατολή

Ανδρεάδης Σιδερής