Με χαρά, ενημερώθηκε σήμερα η ΔΙΠΕ Χίου για τη σημαντική διάκριση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Χίου,  με το «Ειδικό Βραβείο – Prixspécial» στον Εθνικό Διαγωνισμό Haiku2023 – 2024.

Ο εν λόγω διαγωνισμός διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Ελλάδος (APF) και το Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Β. Ελλάδος (APLF).

Μάλιστα, το σχολείο βραβεύεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στον εν λόγω διαγωνισμό. Πέρυσι διακρίθηκε σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς ένα από τα ποιήματα των μαθητών ήταν στα δέκα καλύτερα που βραβεύθηκαν διεθνώς, στο επίπεδο γλώσσας Α1. Φέτος, τα ποιήματα των παιδιών μας διακρίθηκαν με το «Ειδικό Βραβείο – Prixspécial» για την ακρίβεια στη λογοτεχνική συγγραφή του haiku, ως προς τη θεματολογία και την τήρηση των κανόνων συγγραφής της Ιαπωνικής στιχουργικής τεχνικής στη γαλλική γλώσσα.

Αγαπητή Διευθύντρια Κα Βαρλά, αγαπητή Κα Μαυροπούλου, αγαπημένοι μας μαθητές του 6ου ΔΣ Χίου,

Σας ευχαριστούμε που με την αξιοσύνη, την καινοτομία, τη διαρκή προσπάθειά σας για εξέλιξη, προσωπική και επαγγελματική, προβάλλετε διεθνώς. με τον καλύτερο τρόπο την αξιοζήλευτη δουλειά που λαμβάνει χώρα στα σχολεία του νησιού μας, από παιδαγωγούς που πραγματικά τιμούν τον κλάδο μας και είναι αφοσιωμένοι στους μαθητές τους!

Είμαστε βέβαιοι, θα συνεχίσετε με τον ίδιο επαγγελματικό ζήλο, προς όφελος του ανεκτίμητου θησαυρού που σας εμπιστεύεται η πατρίδα, των μαθητών σας!

Πάντα γερές και άξιες!

Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

 Γιάννης Ρες

Print Friendly, PDF & Email