Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου καλεί όλους τους μαθητές 12-18 ετών  να συμμετάσχουν στο Διεθνή Διαγωνισμό με θέμα: «Οι 5 αισθήσεις του Γεωπάρκου σου».

Ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν το Γεωπάρκο μέσα από αισθητηριακές εμπειρίες, χρησιμοποιώντας τις 5 αισθήσεις τους (αφή, όραση, ακοή, όσφρηση και γεύση) και να ανακαλύψουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρείτε στο επισυναπτόμενο κείμενο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει το Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων: https://ggn20anniversary.com/el/oi-5-ais8hseis-toy-gewparkoy-soy.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 20  Δεκεμβρίου 2024 και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες 12 έως 18 ετών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όλες οι εργασίες των μαθητών θα πρέπει να αποσταλούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου (E-mail: lesvospf@otenet.gr, Τηλ. 2251047033).