Κε Προϊστάμενε, αγαπητές νηπιαγωγοί, αγαπημένοι μας μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου,

Η ΔΙΠΕ ΧΙΟΥ, με χαρά ενημερώθηκε για την κατάκτηση εθνικής  ετικέτας ποιότητας σε δύο (2) έργα του προγράμματος eTwinning που συμετείχατε!

Ειδικότερα,

Στο έργο “See Earth Like an Astronaut“, με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια του σεβασμού και της αγάπης για τον πλανήτη μας και την υιοθέτηση θετικών στάσεων για την προστασία του, και στο έργο  “Up and down the Twinstairs“, με πρωταγωνιστή τις 

σκάλες που υπάρχουν γύρω μας, γνωστές και άγνωστες, που όλοι μαζί τις ανεβοκατεβαίνουμε, οδηγώντας μας εκεί που ο καθένας θέλει. .

Αξιοποιήσατε  διαθεματικές δραστηριότητες, βιωματική μάθηση,  εκπαιδευτική τεχνολογία, όπως την επαυξημένη πραγματικότητα και την τεχνητή νοημοσύνη. Οι μαθητές συμμετείχαν σε πειράματα με το νερό, τη βαρύτητα και την κατασκευή πυραύλων, συμβάλλατε στην καλλιέργεια της συνεργασίας μέσα από κοινές δραστηριότητες…

Όλοι μαζί οι μαθητές από τα συνεργαζόμενα σχολεία ανεβοκατεβήκατε τις σκάλες της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της γνώσης , της μουσικής, αλλά πάνω από όλα, ανεβήκατε τη σκάλα των αξιών της ζωής!

Κύριε Προϊστάμενε, αγαπητές νηπιαγωγοί,  αγαπημένοι μας μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Βρονταδου,

Η ΔΙΠΕ Χίου, σας συγχαίρει και σας ευχαριστεί ειλικρινώς για την αφοσίωση στο έργο σας, το πάθος για συνεχή εξέλιξη και κυρίως την άσβεστη αγάπη για τους μαθητές μας!

Συνεχίσετε έτσι!

Με περηφάνια,  

ΔΙΠΕ ΧΙΟΥ

Γιάννης Ρες