Η ΔΙΠΕ Χίου, συγχαίρει θερμά τον Διευθυντή Κο Τσιροπινά Ιωάννη και τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς  του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χίου, για την Απόφαση Απονομής Διαπίστευσης Erasmus έτους 2023 που έλαβε το σχολείο τους, από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού (ΕΜΣ) του ΙΚΥ..

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία του σχολείου και εν γένει της εκπαιδευτικής μας οικογένειας που απεικονίζει την ποιοτική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας και το υψηλό επαγγελματικό status των εκπαιδευτικών μας!

Ειδικότερα,

Σύμφωνα με την εν λόγω Απόφαση (επισυνάπτεται),  το 7ο ΔΣ Χίου, κατατάχτηκε στη 14η Θέση σε σύνολο 53 εγκεκριμένων διαπιστεύσεων για το έτος 2023 με βαθμολογία 94/100 και πλέον θα έχει τη δυνατότητα εξασφαλισμένης  χρηματοδότησης για τη διεξαγωγή ευρωπαϊκών προγραμμάτων έως και το 2027 που λήγει η προγραμματική σύμβαση των προγραμμάτων Erasmus περιόδου 2021-2027.

Κε Διευθυντή, αγαπητοί συνεργάτες εκπαιδευτικοί του 7ου ΔΣ Χίου,

Συνεχίσετε να εκπροσωπείτε επάξια την εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας, να ανοίγεστε στην Κοινωνία της Γνώσης, να επιζητείτε διαρκώς την εξωστρέφεια, την καινοτομία και να αποτελείτε σημείο αναφοράς για το πώς (πρέπει να) αντιλαμβάνεται το ρόλο του ο εκπαιδευτικός στο σύγχρονο περιβάλλον.

Με περηφάνια,

Γιάννης Ρες

Προϊστάμενος Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ.σης Χίου

Print Friendly, PDF & Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ