Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022  17:59:06

Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων

- Γίνεται γνωστό στους εκπαιδευτικούς των Σχολικών μας Μονάδων, ότι έχουμε δημιουργήσει συνδέσμους που «οδηγούν» στην πλήρη ανάπτυξη guides (οδηγών), αναπόσπαστων της αποτελεσματικής επιτέλεσης του έργου τους, ΕΔΩ. Είναι σε μορφή ψηφιακού βιβλίου (e-book), με δυνατότητα (πέραν της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης) εκτύπωσης.
Αυτονόητα, η λίστα θα εμπλουτίζεται με γνώμονα την επαρκή ενημέρωση και ερμηνεία ?όπου απαιτείται- της εκπαιδευτικής νομοθεσίας.

-Eρωτήσεις-απαντήσεις σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Media)

- Πρωτογενές πολυμεσικό υλικό Β' Επιπέδου από τους επιμορφούμενους Χίου (Δάσκαλοι & Νηπιαγωγοί, Απρίλιος- Νοέμβριος 2013)

- Βιβλία & Έντυπα για το Νηπιαγωγείο

- Επισυνάπτουμε αρχεία (2), με κωδικοποιημένη τη βασική εκπαιδευτική νομοθεσία, ως εργαλείο καθοδήγησης στην ορθή λειτουργία και την εν γενει εκπαιδευτική διαδικασία των Δημοτικών & Νηπιαγωγείων σχολείων. Σημειωτέον δε, στο σάιτ της Διεύθυνσης μας και ειδικότερα στα links του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Νόμοι - Διατάγματα, ήδη είναι αναρτημένα αντίστοιχα αρχέια. Η εν λόγω επικαιροποίηση και ανανέωση, θεωρείται αυτονόητη. Όπως θα διαπιστώσετε, έχουμε δημιουργήσει link για κάθε Νόμο - ΠΔ - Εγκύκλιο, ώστε πατώντας σε αυτό (ctrl + click) "ανοίγει" το αντίστοιχο νομοθέτημα.


Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων
Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπ/σης Χίου
Γιάννης Ρες
Προϊστάμενος

Επισκέψεις

Σήμερα23
Χθες30
Μήνας1049
Συνολικά128556


Επισκέπτες τώρα

Guests : 3 guests online
Powered by CoalaWeb

Γιορτάζουν σήμερα